Lån online 2020! Jämför olika lån och välj det bästa. Hitta låneföretagen med de bästa förutsättningarna.

Om oss

WhatLender.com åtagande


  • Vi gör det enkelt att hitta information om direktlån från alla finansiella företag i ditt område.
  • Vi strävar efter att tillhandahålla en smidig samt tid- och pengabesparande informationstjänst.
  • Vi behöver ingen personlig information vid användning av vår tjänst.
  • Vi är helt fristående och oberoende av andra finansiella institut.

Välkommen till WhatLender.com, - en gratis onlinetjänst för jämförelse av lån. Vår affärsmodell har tagits fram för att hjälpa dig hitta det bästa lånet för just dina behov.
Vi hämtar vår information direkt från finansiella företag i ditt område för att erbjuda våra kunder den mest exakta produktjämförelsen.


Vi hjälper dig spara både tid och pengar. Istället för att leta efter det bästa lånet med hjälp av webbens outtömliga resurser kan du enkelt hitta all nödvändig information på vår hemsida. Låt oss hjälpa dig fatta det bästa ekonomiska beslutet!


Vi är intresserade av egennyttan för din del och vi främjar inte något särskilt finansiellt företag. Informationen som visas på vår hemsida är endast i informationssyfte. WhatLender.com har inte skapats för att ge dig rekommendationer om någon särskild produkt eller tjänst. Vi rekommenderar starkt att du vänder dig till oberoende experter innan du bestämmer dig för att köpa någon finansiell tjänst.


Företagsinformation

WhatLender.com ägs och drivs av MoneyGuru SIA.
Vår adress är Calispurva gatan 27, Balozi, Latvia, LV-2128.
MoneyGuru SIA (org.-nr 41503072001) finns i Lettlands Företagsregister (RE). ”RE är den juridiska person som bedriver verksamhet under justitieministeriets tillsyn och som regleras av lagen i Lettlands Företagsregister. De föreskrifter som finns i RE har godkänts av regeringen i enlighet med övriga gällande lagbestämmelser.”

WhatLender.com
We use cookies in order to provide you the best and most relevant experience and optimize our website functionality. By using our website, you agree to our use of cookies. Read more