Lån online 2020! Jämför olika lån och välj det bästa. Hitta låneföretagen med de bästa förutsättningarna.

Vanliga frågor

Funderar du på att ta ett lån? Vi föreslår att du läser vår samling med vanliga frågor för att få svar på frågor om den här av lån.


Ska jag överväga att ta ett lån?


Om du är i plötsligt behov av pengar, till exempel om du får en oväntat hög räkning, bör du först och främst kontakta den som har utfärdat räkningen och förklara din situation. Du kan be om att förlänga förfallodatumet eller föreslå att dela upp betalningen under en längre tidsperiod. Om du lider av kroniska problem med skulder, kan lån förvärra situationen. Var hela tiden medveten om din aktuella ekonomiska situation.


Hur mycket kommer jag att betala?


Räntorna varierar mellan olika finansföretag. Det är här som WhatLender.com kommer till användning, eftersom du faktiskt kan jämföra räntor, regler och villkor för att hitta den effektivaste lånstrategin för dina behov. 
Du ska alltid läsa den finstilta texten på långivarens webbplats, men för det mesta behöver du inte oroa dig för administrationsavgifter eller dolda kostnader. Så var försiktig när du beaktar dina betalningar..


Hur får jag ett lån?


Att ansöka om och ta ut ett lån är en enkel procedur. Du kan ansöka om ett lån genom att fylla i ett ansökningsformulär på nätet. För att få lånet måste du vara över 18 år, vara anställd med regelbunden månadsinkomst och ha ett bankkonto.
Trots att det är enkelt att ansöka ska du inte förhasta dig när det gäller att ta ett lån. Var försiktig och läs all information, den finstilta texten, regler och villkor för det finansföretag som du tycker verkar bäst efter att du har jämfört alla de olika alternativen på WhatLender.com.


Vad händer om jag inte kan betala tillbaka mitt lån?


Om du missar dina betalningar eller inte lyckas betala tillbaka ditt lån och inte heller kan komma överrens om en förlängning av din återbetalningstid är det ganska troligt att långivaren ger dig en betalningsanmärkning. Detta kan leda till svårigheter att få kredit, hyreskontrakt eller andra finansiella tjänster i framtiden. Allvarliga fall eller missade betalningar (uteblivna betalningar) kan dras upp inför domstol. Om så är fallet kommer rättskostnaderna att läggas på summan av ditt lån. För mer information om policy gällande förlängning av lån, beskrivning av företagets policy vid eventuella missade eller uteblivna betalningar, besök din långivares webbplats.

WhatLender.com
We use cookies in order to provide you the best and most relevant experience and optimize our website functionality. By using our website, you agree to our use of cookies. Read more